Novosti

Vesta live slavi 8. rođendan

Objavljeno: 07.05.2010 u 17:11
Autor: Nele

Vesta Live, popularna radijska emisija, u maju 2010. godine obilježava svoju osmu godišnjicu efektnog i prepoznatljivog rada! Tim povodom, kreativni tim Vesta Live-a organizuje promo party 8. maja 2010. (subota) u kultnom club-u „Dom Mladih Palma“!

Party će biti u znaku gostovanja Fedje Knajdla  (http://www.myspace.com/fedjaknajdl), DJ-a koji vas neće ostaviti ravnodušnim na dance podiju, kao i DJ Chipi-ja (http://www.myspace.com/chipidj) čija izdanja možete poslušati na Beatportu (http://www.beatport.com) , a u pitanju su singlovi koji su se našli na playlisti prestižnih labela i DJ-a, Toolroom i WMC kompilacijama. Tu su i tuzlanske ekipe Baga Sound (http://www.myspace.com/bagasoundsystem), Moonjah i VJ. k.No u Violet Room-u. Dosta razloga za dobar provod onih koji će se pojaviti 8.5.2010. u Clubu Palma od 22 sata!

Vesta Live je emisija o modernoj elektronskoj muzici koja se emitira srijedom od 23 sata na Vesta Radiju 91.2 Mhz. Urednik i voditelj emisije je Radovan Stanek, a koncept emisije opisan je kao promocija muzičkih pravaca domaće elektronske scene te domaćih i stranih izdanja svjetski poznatih labela. Pored toga u emisiji možete čuti i interview-e DJ-a elektronske muzike, live mixeve, najave nadolazećih događaja te nagradne igre za slušatelje u kojima obično bude ulaznica za party-e širom BIH. U svrhu promocije navedene muzike, popularna emisija Vesta Live do sada je ugostila mnoga imena inozemne i domaće scene. Ekskluzivne intervjue za ovu emisiju dali su Carl Cox, Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Steve Angelo, Axwel, Chris Liebing, Kevin Saunderson, Sharam (Deep Dish), Dubfire (Deep Dish), Tom Novy, Dave Clarke, Space Djz, Darren Emerson, Marco Bailey i mnoga druga aktuelna imena!

 

 

Vesta live vam i ove godine priređuje slatke poklone i nagrade u vidu ulaznica za atraktivni EXIT festival.

Više o emisiji može se saznati na adresi www.myspace.com/vestalive.

Vesta Live poručuje svim DJ-ima, koji žele promovisati svoja izdanja u emisiji, da se jave putem maila: livevesta@gmail.com. 

Vidimo se u Palmi  8. maja 2010 godine!


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

  • Vezane vijesti

    • Trance Around The World radio emisija 31.08.2009 u 12:10

      Trance Around The World radio emisija

      Trance Around The World je sedmična radio emisija u trajanju od 120 minuta koja emitira nadolazeće i aktualne trance produkcijei koja se emitira se u 25 zemalja svijeta (od sada uključujući BiH i Hr)

Učitavam...