Novosti

Sven Vath ponovo u BeograduSven Vath ponovo u Beogradu

Objavljeno: 03.03.2010 u 12:14
Autor: RedHead

Velikan elektronske scene nastupiće na "My bel Dance arena EXIT festivalu" 10. aprila. Festival će biti održan u Belexpo centru (bivši EXPO centar), a Sven Vath dolazi u okviru svoje nove turneje "The sound of the 10th season".

Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmatični Nemac sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike. Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008, Beograd je ponosan da uz nekoliko svjetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih žurki.

Maurizio Schmitz još jedan je član čuvenog kluba koji će se pridružiti Svenovom nastupu u Beogradu. Ovaj Nijemac trenutno rukovodi „Time Tools“ studijom sa Loco Diceom. Maurizio Schmitz je otkrio svoju pasiju za elektronskom plesnom muzikom još početkom devedesetih godina prošlog ijveka dok je slušao večernje radijske emisije. Počeo je da obilazi techno klubove i rejvove i tada je shvatio da time želi da se bavi u životu. Schmitz radi i kao menadžer Cocoon Cluba.Sven Väth i Maurizio Schmitz predstaviće novo izdanje  Dance Arene Exit festivala, koja otvara svoju drugu dekadu impozantnim spiskom imena. Svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink.

Redovna prodaja karata počinje 15. marta, po cijeni od 1.290 dinara u prodavnicama Gigstix, Supermarketu u Beogradu i Pariskom magazinu u Novom Sadu. Karte će na dan nastupa koštati 1.990 dinara.

 


1 2 3 4 5

 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • Sounds of the 10th Season stiže u novembru! 09.10.2009 u 19:32

   Sounds of the 10th Season stiže u novembru!

   Alfa i omega Cocoon Recordsa, Sven Vath objaviće 20. novembra kompilaciju Sounds of the 10th Season.

  • Sven Vath ponovo u Beogradu 01.01.1970 u 01:00

   Sven Vath ponovo u Beogradu

   Velikan elektronske scene nastupiće na "My bel Dance arena EXIT festivalu" 10. aprila. Festival će biti održan u Belexpo centru (bivši EXPO centar), a Sven Vath dolazi u okviru svoje nove turneje "The sound of the 10th season".

Učitavam...