Novosti

SD00609: Armando Cajide – SunshineSD00609: Armando Cajide – Sunshine

Objavljeno: 28.08.2009 u 21:34
Autor: RedHead

Symbiosis Digitalis lejbl nastavlja da nas prijatno iznenađuje. Pred vama je šesto izdanje, a ovog puta riječ je o američkom producentu Armandu Cajide i njegovom EP-u nazvanom Sunshine.

"Sunshine" sadrži tri pjesme – istoimenu, po kojoj je izdanje dobilo ime, "People Have Fun" i Ajnspricov remiks naslovne numere. 

Armando Cajide je miljenik legendarnog Petea Tonga, što mnogo govori o njegovom talentu i kvalitetu. Ukoliko ne vjerujete – poslušajte Sunshine. Čućete numeru napravljenu tako da bude omiljena, jedinstvena, dovoljno nametljiva da vas trnci prođu od zadovoljstva svaki put kad je čujete i dovoljno suptilna da vam bude pozadina za neke sjajne momente.

People Have Fun je više groovie, a tech house usmjerenje i melodije kojima je protkana namijenjene su buđenju nešto skrivenijih emocija u pažljivom slušaocu. Idealna da početke i krajeve, aftere i dnevne evente.

Dodavši prilično snažan i prilično ličan pečat, Ajnspric (pokretač i vlasnik lejbla Symbiosis) učinio je da remiks prve trake, „Sunshine“, zvuči drugačije, mračnije, manje retro, a ipak, tako povezana s originalnom numerom da jasno možete da osjetite poklapanje senzibiliteta oba artista. Izdanje je od 28. avgusta dostupno u svim većim online prodavnicama, uključujući Beatport, iTunes, Audiojelly, Trackitdown, Armadadownloads, Juno... Uživajte!

Više informacija potražite na:

 

http://www.myspace.com/symbiosisdigitalis

http://www.myspace.com/armandoaustin

http://www.myspace.com/ajnspric

 


1 2 3 4 5

 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • [SD01210] ARMANDO CAJIDE – THEN NOW 07.05.2010 u 17:19

   [SD01210] ARMANDO CAJIDE – THEN NOW

   Armando Cajide dolazi sa novim izdanjem na labelu Symbiosis Digitalis i ponovo donosi pravu festivalsku bombu!

  • Morlapeach – Starships incl. Ajnspric Remix 21.10.2009 u 19:30

   Morlapeach – Starships incl. Ajnspric Remix

   Prvi singl sa kojim je berlinska breakbeat/avantgard/hip hop skupina Morlapeach napravila proboj na svim top listama u Njemačkoj je upravo dostupna za slobodni download kao najava njihovog prvog singla „Naturemachine1“, koji izlazi 30. Oktobra.

  • AJNSPRIC - Prairie EP OUT NOW! 26.09.2009 u 19:10

   AJNSPRIC - Prairie EP OUT NOW!

   Pred vama je novo, sedmo izdanje lejbla Symbiosis Digitalis - Ajnspric – Prairie EP, sa dva singla, naslovni Prairie (Original Mix) i Forever (Original Mix).

  • Lovely Day - promo video by Vedran Hamzić 27.08.2009 u 22:24

   Lovely Day - promo video by Vedran Hamzić

   Promo video za Lovely day party, dvorana Mejdan, Tuzla, 20. septembar, headliners: Alexandar Kowalski, Joris Voorn. Autor videa, Vedran Hamzić, muzike: Ajnspric. Enjoy!

  • SD00509 Unstatic – Different Sight 13.08.2009 u 22:03

   SD00509 Unstatic – Different Sight

   Prvo izdanje mladog bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta Unstatica je u prodaji. Nosi naziv „Different Sight“, a potražite ga u svim većim online prodavnicama muzike.

  • Alex Morph za ClubVibes povodom debitantskog albuma... 22.06.2009 u 16:09

   Alex Morph za ClubVibes povodom debitantskog albuma...

   Dugo iščekivani album prvijenac jednog od najraznovrsnijih producenata današnjice, koji se ne neće ustručavati kombinirati trance, electro, tech ili house zvuk u svojim setovima, a pogotovo u produkciji koja osvaja širom svijeta

Učitavam...