Novosti

Novi broj urbanih bubica je online!Novi broj urbanih bubica je online!

Objavljeno: 10.04.2010 u 18:41
Autor: Nele

Kao i svaki mjesec do sada, a tako i ovaj, regionalno izdanja magazina UrbanBug je sa nama. Urbane bubice Vas "apdejtuju" sa svježim informacijama iz domena alternativne kulture.

U ovom broju možete čitati zanimljive članke i intervjue, pratiti nova izdanja i biti u toku dešavanja i još mnogo toga. Da Vas podsjetimo da je 'Bug uvijek otvoren za saradnju, tako da nam možete slati tekstove, najave za dešavanja i izdanja na nele@clubvibes.info.

 

*Najave dešavanja moraju biti za mjesec maj i na dalje, dok izdanja moraju biti izdata u bliskoj prošlosti, kao i nadolazeća izdanja.


1 2 3 4 5

 • Vezane vijesti

  • Bug 06 je online! 13.05.2010 u 19:18

   Bug 06 je online!

   6. broj magazina UrbanBug je online, u kojem možete pronaći brojne informacije iz svijeta klupske kulture!

  • Chipi: Vrijeme provodim u studiju 13.04.2010 u 10:36

   Chipi: Vrijeme provodim u studiju

   Selmir Omazić poznatiji kao Chipi, je bosanskohercegovački Dj i producent, koji je u proteklih 10 godina aktivan na ovom području i sudjelovao je u razvoju elektronske muzičke scene u Bosni i Hercegovini.

  • Februarski 'Bug je online 09.02.2010 u 13:37

   Februarski 'Bug je online

   Kada je riječ o alternativnoj kulturi i sredstvu informisanja, Urbanbug je sasluženo magazin broj jedan! Kao što znate od četvrtog decembra pokrenuto je i regionalno izdanje koje je dobro prihvaćeno i iz dana u dan dobija sve više čtatelja. Takođe je bitno napomenuti i to da magazin svakim narednim brojem postaje opširniji, što će i u budućnosti činiti.

  • Molba dj-evima, producentima i promoterima 10.12.2009 u 20:02

   Molba dj-evima, producentima i promoterima

   Mole se svi bosanskohercegovački producenti i lejblovi elektronske muzike da pošalju informacije o svojim nadolazećim izdanjima, i izdanjima koja su izdata u bliskoj prošlosti radi daljnjeg promovisanja i objavljivanja u magazinu UrbanBug.

Učitavam...