Novosti

Masquerade 2010. ČitlukMasquerade 2010. Čitluk

Objavljeno: 12.02.2010 u 11:58
Autor: RedHead

Pozivamo Vas na ovogodišnji veliki maskenbal party Masquerade 2010 koji će se održati u GP Bavaria Clubu, Čitluk 16.2.2010.

Za dobru zabavu pobrinut će se kao gosti DJ-evi iz Hrvatske i BiH - DJ Vedran (CRO), DJ Albino (BiH), te kao domaćini podršku za pultom će im pružiti naši poznati DJ Puckman (BiH) i DJ Gianni Motta (BiH).

Goste očekuje i tombola s vrijednim nagradama. Sretni dobitnik dobiva glavnu nagradu PLAZMA TV, sponzora Bavarije čije će se hostese također pobrinuti za dobru atmosferu.

Start: 22:00h

Finish: 05:00h

Cijena ulaznice: 5 KM

Predpartyji:

Ljubuški – caffe Centar

Čitluk - caffe Romana

Čapljina – caffe Azzuro.

Adnan Banjić aka DJ Albino počeo je svoju karijeru kada mu je bilo 16 godina. Prvo iskustvo stekao je u diskoteci Ara gdje je svirao house i electro glazbu. Otada gradi karijeru sljedeće četiri godine po uzoru na Ministry of Sound. Uskoro započinje vlastito udruženje NativeDjs s prijateljem Almirom Hadrovićem aka Dj Ha2. Sada je DJ Albino dobro poznat po svom jedinstvenom stilu koji uključuje različite stilove elektronske glazbe koja zadovoljava i najveće fanove. Svirao je u svim većim klubovima u Bosni i Hercegovini (Sky Bar,The Club, Tropicana, Oxygen, Bosnian lounge bar IME, City, Cinemas bivša Sloga), Santos i mnogim drugim.

Vedran Crnčević aka Vedri Tunes, prolazio je kroz različite glazbene ''faze'', koje su ujedno predstavljale faze njegovog života. S elektronskom glazbom, za koju Vedri kaže da nije uništila živu svirku nego joj je dala širinu i omogućila umjetniku veći izbor i slobodu, upoznaje se 1999.U tom razdoblju stupa u kontakt s već afirmiranim dj-evima, kako u Metkoviću, tako i u Dubrovniku,Splitu, te nešto kasnije i u Zagrebu.Tijekom svog boravka u Dubrovniku, odvrtio je nemali broj lineupa, od onih za ekipu u lokalnom bircu pa do onih profesionalnijih s pionirima londonskog tech-house zvuka kao sto su Gideon Jackson, Nathan Coles, Nils Hess , Grant Dell, neponovljivi kanađanin Tyler Stadius, Ian Pooley.

U njegovom setu nalazi se širok spektar house glazbe, ovisno o atmosferi i lokaciji - funk, acid, techno, minimal, jazzy, deep, breakbeat.

 


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

Učitavam...