Novosti

I Fun Lovin’ Criminals na Demofestu!I Fun Lovin’ Criminals na Demofestu!

Objavljeno: 01.07.2010 u 12:15
Autor: RedHead

Zvijezde posljednjeg dana ovogodišnjeg Demofesta su članovi njujorške grupe Fun Lovin' Criminals!

Četvrti, posljednji dan Demofesta, koji će se održati u subotu 24. jula, donosi nam nastup finalista, proglašenje pobjednika, koncert benda Prophaganda koji su osvojilli prvo mjesto prošle godine i kao šlag na kraju, na tvrđavi Kastel zasviraće njujorški bend Fun Lovin’ Criminals.

 

FLC je legendarna njujorška grupa koja već više od deset godina osvaja publiku svojim beskompromisnim zvukom i jedinstvenim muzičkim izrazom, krenula je na Evropsku turneju u martu ove godine u sklopu koje će nastupiti i na Demofestu.

 

Dok čekate veče i odlazak na Kastel, u 13 časova u DFK biće održana promocija albuma benda Prophaganda pod nazivom “Za sve je kriva televizija”.

 

Kao i prethodna tri dana u Multiplexu Palas očekuje vas projekcija filma. U subotu možete pogledati film Lou Reed’s in Berlin.

 

Program na Kastelu četvrtog dana Jelen Demofesta započinjemo sa takmičenjem finalista koji se bore za glavne nagrade. Nakon proglašenja pobjednika, publici će se predstaviti prošlogodišnji pobjednici – bend Prophaganda iz Zagreba, a svi vi imaćete priliku čuti njihov album prvenac.

 

U 23 časa na scenu izlaze fantastični Fun Lovin’ Criminals. Oni će ovom prilikom, promovisati svoj šesti studijski album, koji je svjetlost dana ugledao u martu ove godine -  “Classic Fantastic”.

 

Naravno, tu je i afterparty program u okviru kojeg će nam se predstaviti DJ Rahmanee iz Beograda.

 

(MONDO)

 

 


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

Učitavam...