Novosti

GlowJob, Pula, Fort Punta Christo, 22.08.2009. GlowJob, Pula, Fort Punta Christo, 22.08.2009.

Objavljeno: 19.08.2009 u 12:19
Autor: x_skater

GlowJob naziv je trećeg izdanja serije partija Glow koji će se održati ove subote na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Party se otvara u 20h theta meditacijom. Slijedi dub/reggae zagrijavanje uz DJ set i akustični performans Andrije iz Digitron Sound Systema te svirača bongosa.

U ponoć počinje bubnjarski session koji će predvoditi Medo iz Skandal benda, a mogu se pridruziti svi koji sa sobom ponesu svoje instrumente.

Party se nastavlja uz DJ setove Phillpea iz zagrebačkog confusiona, Garizle iz rječkog masa:krua, Filipa Motovunskog te domaćina Mateja i Matijasa. Tijekom večeri predstavit će se i MC Fraj, Marki MC i Julie.

Last man standing naziv je, a ujedno i moto progressive i psy trance after partya koji počinje u 6 ujutro uz DJ-e Damiana i Deneema, Just Dj's, Exea i Wr*1 Astroboya.

Organizatori kažu da se Glow, party kojim žele razbiti monotoniju zbivanja u Puli, ne temelji se na glazbi već vizualnom doživljaju, a glazba vodi promatrača kroz dekoracije i svojevrsne izložbe. Za ljetnu inačicu Glowa, dekoracije pripremaju mlade kreativke Tea iz Zagreba, Sara iz Vrsara te članovi udruge DIstorzija.

Više informacija na www.glowtonight.com.

Glow with the flow! ;)
 


1 2 3 4 5

  • Komentari

    • wanted 1wanted 04.09.2009 u 19:06
      Glow with the flow! ;) nice
  • Ostavite komentar

Učitavam...