Novosti

Fortuna DJ Experience u BanjaluciFortuna DJ Experience u Banjaluci

Objavljeno: 02.08.2011 u 16:45
Autor: RedHead

Fortuna DJ Experience je veliki Open Air Party će se desiti na Fortuna bazenima u Banjaluci u petak, 12.avgusta 2011. od 19 sati.

Tom prilikom će po prvi put zajedno nastupiti nekoliko najtraženijih DJ izvodjača u BiH!!!

Za Vas za DJ pultom:

DJ Tibor - najperspektivniji mladi DJ u BiH, koji je nedavno nastupao i na čuvenoj plaži Zrće, rame uz rame još čuvenijem Fat Boy Slim-om!DJ Woodie – jedan od najvećih DJ kreativaca u BiH, poznat po svojoj posvećenosti i inovativnoj muzici, a koji je u svojoj karijeri koja traje više od 10 godina, imao priliku muziku puštati sa najvećim imenima regionalne i svjetske DJ scene! Umek, Craig Walsh, Brenda Russel, Dave Manali, La Di Da, Adam Jay, Funk D'Void, Valentino Kanzyani, Oxia, Wehba, Patrick Skoog, Paul Hazendonk, Virgin Helena, Marko Nastic, Petar Dundov, Marshall Jefferson, Azzido Da Bass... su samo neka od tih imena!DJ Danijel Dakić – možda poznatiji kao Radio i TV voditelj ali svakako iskusan poznavalac DJ koncepta i elektronske muzike, koji će vam osim svojih DJ vještina prezentovati i svoje MC umijeće, te vas natjerati da plešete bez prestanka sa osmjehom na licu!

Ulaznice za Fortuna DJ Experience – Open Air Party se mogu kupiti po cijeni od 5KM i to u prostorijama bazena Fortuna – Žute Zgrade, Bowling Centru, te Cocktail Baru Shakers!

Očekuju Vas i promotivne cijene pića, te mnoštvo poklona za sve posjetioce Fortuna DJ Experience – Open Air Party-a!!!

Bowling Centar će ovom prilikom nagraditi prvih dvadeset posjetilaca bonom za besplatno kuglanje za 6 osoba u Bowling Centru u Banjoj Luci, a ističemo i da će kupci prvih 200 karata na taj način rezerervisati ulaz na After Hour zabavi, koja će se isto veče održati u klubu Fortuna.


1 2 3 4 5

 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • EXIT promo party u Banjaluci 03.05.2011 u 23:19

   EXIT promo party u Banjaluci

   Exit Festival i Exit Promo TEAM Banja Luka vas pozivaju na Exit promo party koji će se održati 6. maja u Domu Omladine Banja Luka s početkom u 21h. Nastupiće DJ Woodie i DJ Fedja Knajdl.

  • SillyHeadz u banjalučkom Domu omladine! 20.10.2010 u 12:14

   SillyHeadz u banjalučkom Domu omladine!

   Beogradski dvojac Sillyheadz (Marko Vukovic & Bokee) 5. novembra gostuju u banjalučkom Domu omladine!

  • Banja Luka: Rodolfo Wehbba na Neofestu! 07.06.2010 u 21:50

   Banja Luka: Rodolfo Wehbba na Neofestu!

   Festival savremene muzike, koji se već tradicionalno održava svakog juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, Neofest, i ove godine donosi nam mnogo zabave.

  • DJ Mixel, DJ Woodie & Funkyleeshz u DFK za Novu godinu! 22.12.2009 u 17:23

   DJ Mixel, DJ Woodie & Funkyleeshz u DFK za Novu godinu!

   Najbolja žurka u Banjaluci za Novogodišnju noć biće u DFK! U nedavno otvorenom Demofest klubu, koji se nalazi u suterenu Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci, na mjestu bivšeg kluba Kset, novogodišnja žurka biće u znaku dobrog zvuka, raspoloženja i plesa.

  • Banjaluka zaražena DFK virusom 21.12.2009 u 16:16

   Banjaluka zaražena DFK virusom

   Prethodni vikend u Banjaluci otvoren je Demofest klub. Pred DFK virusom poklekla urbana omladina grada na Vrbasu.

Učitavam...