Novosti

Februarski 'Bug je onlineFebruarski 'Bug je online

Objavljeno: 09.02.2010 u 13:37
Autor: Nele

Kada je riječ o alternativnoj kulturi i sredstvu informisanja, Urbanbug je sasluženo magazin broj jedan! Kao što znate od četvrtog decembra pokrenuto je i regionalno izdanje koje je dobro prihvaćeno i iz dana u dan dobija sve više čtatelja. Takođe je bitno napomenuti i to da magazin svakim narednim brojem postaje opširniji, što će i u budućnosti činiti.

Magazin je uvijek otvoren za saradnju, tako da svi koji bi htjeli promovisati neki događaj, novo izdanje ili imaju neki zanimljiv tekst, intervju, prijedlog itd., mogu nam pistati na e-mail adresu nele@clubvibes.info.

 

 

 

 

U novom broju donosimo najnovije vijesti iz svijeta clubbinga. Čitajte zanimljive članke, intervjue, recenzije, pratite nova izdanja, budite u toku svih dešavanja, saznajte šta se dešava u regionu, a i u cijelom Svijetu...

 

 

*Najave za dešavanja moraju biti za mjesec mart pa na dalje, dok izdanja moraju biti izdata u bliskoj prošlosti i nadolazeća izdanja.

 

 


1 2 3 4 5

 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • Bug 06 je online! 13.05.2010 u 19:18

   Bug 06 je online!

   6. broj magazina UrbanBug je online, u kojem možete pronaći brojne informacije iz svijeta klupske kulture!

  • Chipi: Vrijeme provodim u studiju 13.04.2010 u 10:36

   Chipi: Vrijeme provodim u studiju

   Selmir Omazić poznatiji kao Chipi, je bosanskohercegovački Dj i producent, koji je u proteklih 10 godina aktivan na ovom području i sudjelovao je u razvoju elektronske muzičke scene u Bosni i Hercegovini.

  • Novi broj urbanih bubica je online! 10.04.2010 u 18:41

   Novi broj urbanih bubica je online!

   Kao i svaki mjesec do sada, a tako i ovaj, regionalno izdanja magazina UrbanBug je sa nama. Urbane bubice Vas "apdejtuju" sa svježim informacijama iz domena alternativne kulture.

  • Molba dj-evima, producentima i promoterima 10.12.2009 u 20:02

   Molba dj-evima, producentima i promoterima

   Mole se svi bosanskohercegovački producenti i lejblovi elektronske muzike da pošalju informacije o svojim nadolazećim izdanjima, i izdanjima koja su izdata u bliskoj prošlosti radi daljnjeg promovisanja i objavljivanja u magazinu UrbanBug.

Učitavam...