Novosti

Drugi dan Demofesta: Kiril Džajkovski! Drugi dan Demofesta: Kiril Džajkovski!

Objavljeno: 29.06.2010 u 11:58
Autor: RedHead

Glavna zvijezda druge večeri banjalučkog Demofesta, koji će biti održan od 21. do 24. jula na tvrđavi Kastel, biće Kiril Džajkovski!

Pionir elektronske muzike sa Balkana na Demofest stiže sa svojim bendom "Sedžuk Orchestra" i novim članom, MC-jem i pjevačem Rasom Tvidom, a na ovom koncertu Kiril će, uz stare hitove, promovisati i svoj posljedni album "Balkan Electrica".

Kada je u pitanju dnevni program festivala, 22. jula biće održane dvije radionice koje će voditi Džerard Filips, britanski skaut koji je dugo vremena radio za "Virgin records" i  "Live Nation", a sada je u fazi pokretanja sopstvene muzičke etikete.

U 16 časova u multipleksu Palas biće održana besplatna projekcija filma "Toše – the hardest thing", koji daje pozadinu nastanka istoimenog albuma i veliki broj nikad objavljenih snimaka poznatog autora i ambasadora UNICEF-a, Tošeta Proeskog.

Nakon filma očekuje nas program na Kastelu - od 21 časova nastup 10 demobendova čija će imena biti poznata za koji dan, a poslije njih nastupiće bend Tanker, koji je na prošlogodišnjem festivalu osvojio 3. mjesto, i koji će biti predgrupa čuvenom Kirilu Džajkovskom.Nakon velikog revijalnog koncerta biće održan i afterparty program u okviru kojeg će se Banjaluci predstaviti poznati britanska DJane Goldierox, koja do sada nije imala priliku da nastupa na Balkanu.

Ulaz na sve sadržaje festivala je besplatan.


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

Učitavam...