Novosti

DOMINIUM MMX - open air performans elektronske muzike i cyberpunk kultureDOMINIUM MMX - open air performans elektronske muzike i cyberpunk kulture

Objavljeno: 01.07.2010 u 11:40
Autor: RedHead

DOMINIUM je jedini promotivno edukativni open air performans elektronske muzike i cyberpunk kulture koji se fokusira na praksu. Teorija se upražnjava nakon tri litra Premingera i uglavnom se zaboravlja prije izlaska sunca.

* DOMINIUM je jedini open air performans u Bosni i Hercegovini na kojem možete sresti Chuck Norrisa, čekati u redu za pivo s njim i na kraju to preživjeti!!!
Ako imate sreće.
Puno sreće.
NAPOMENA: Organizator ne odgovara za vaše zdravlje u slučaju susreta sa Chuck Norrisom.

* Da li ste znali da do sada na DOMINIUM performansu nismo imali nijednog posjetioca iz zemlje izlazećeg sunca, nismo imali slamki za piće i pivo nam je uglavnom bilo toplo!? Nadate se da smo ove godine pametniji, zar ne!?

* Danas mame svoje bebe hrane mlijekom i pjevaju im uspavanke. Djevojke koje dođu na DOMINIUM, kada postanu mame, svoju djecu će hraniti Red Bull-om i puštati će im setove sa DOMINIUM performansa za laku noć.

* Da li ste se ikada zapitali gdje Supermen i Betmen idu nakon što se umore od spašavanja svijeta i zašto su oba superjunaka zaljubljena u novinarke!? Niste ni primjetili da su obojica zaljubljeni u novinarke, zar ne!? DOMINIUM krije mnoge tajne i otkriva razne odgovore.

* Istraživanje eminentnih stručnjaka su potvrdila naše sumnje da višesatna posjeta DOMINIUM performansu višestruko poboljšava seksualni život, bez obzira da li se radi o muškoj ili ženskoj jedinki. Eminentni stručnjaci govore o tome kao o dostizanju stadija nirvane prilikom meditacije.

* Svi posjetioci koji ove godine dođu na DOMINIUM performans obučeni kao Teletabisi, organizator će počastiti besplatnim ulazom i sa deset Preminger piva. U obzir dolaze Tinki Vinki, Dipsi, Lala i Po.

* DOMINIUM je masovno cyberpunk asimiliranje široke narodne mase uz višesatno eksterno podešavanje ritma srca pomoću bitova elektronske muzike. Zvuči nevjerovatno, zar ne!?

Ipak, asimiliratori za 2010. godinu su:

- Siniša Lukić (Kaseta Music, Brčko, BiH)
- Davor B. (Control Music, Zenica, BiH)
- Andrologic (Manifest group, Zadar, Cro)
- Tucca (Nanotech rec., ATG51, Travnik, BiH)
- Focho (Dom Mladih, Sarajevo, BiH)
- Nazzif (Inconnection DJs, Travnik, BiH)
- ChoZza (Technokeepers, Zenica, BiH)
- Drawez (ATG51, Čapljina, BiH)
- Asp THE GreAt (ATG51, Travnik, BiH)

Asimiliranje će asistirati i stručnjaci iz slijedećih oblasti:

+++ gogo dance
+++ poi dance
+++ hairdressing
+++ bodypainting
+++ cyberpunk video projections

Lokacija maksimalnog efekta: Stari Grad, Travnik
Datum: 31.07.2010.
Start: 22:00h
Ulaz: 10,00 KM

Vidimo se :-)


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

  • Vezane vijesti

    • DOMINIUM MMIX - 01.08.2009. 29.07.2009 u 23:59

      DOMINIUM MMIX - 01.08.2009.

      Da li vjerujete!? Da li vjerujete da postoje mehanički falusi koji ne znaju da li su programirani da dostignu orgazam ili samo imaju virus koji uzrokuje da im ulje curi na zastarjelim spojevima!?

Učitavam...