Lista dešavanja

 • Prikazano 10 po stranici. 6 od 10, ukupno rezultata 92

  • Jasmina&Clemens&Monsieur Jacques@Fiskultura

   Jasmina&Clemens&Monsieur Jacques@Fiskultura

   06.03.2010 - , Bosna i Hercegovina

   U praskozorje 8. Marta Club Fiskultura i Inconnection DJs su se odlučili da prirede odgovarajući program. Gosća je prva BH DJane Jasmina, članica fantastičnog i provokativnog trojca Starke, djevojka koja je sa svojim osmijehom i muzikom obišla gotovo cijelu Europu i europskim partijanerima pokazala kako to rade naše djevojke, a sve to u Prime time terminima u poznatim clubovima poput Watergate-a (Berlin), Wagenbau-a ( Hamburg), Tanzhalle (Hamburg), Arena-e (Berlin)... Muzički raznolika, ali uvijek pomalo prljava i iskrena!Za zagrijavanje i spuštanje su zaduženi vječiti Off time dvojac Clemens & Monsieur Jacques. Oni su također svugdje bili! Vidimo se u Fiskulturi u subotu 06.03., upad je 5 KM, a start u 22:30h.

  • Darkaudio @ Grial Ibiza

   Darkaudio @ Grial Ibiza

   20.02.2010 - , EU

   DARKAUDIO IBIZA 2010 DA are starting early this year, on Saturday the 20th February we're hosting Bar El Grial in Ibiza Town. MATT OSBORNE AMIR GROOVE WILL USHER If you can't make it in person, we'll be playing live on Ibiza Sonica Radio on Monday 22nd February at 20:00 - 22:00 GMT so make sure you tune in :)

  • confusion predstavlja MASKEN'BASS @ Medika (Zg)

   13.02.2010 - , Hrvatska

   Nakon vise godina snimanja niskobudjetnih sapunica i novogodisnjih horor filmova, produkcijska kuca confusion napokon koraci stepenicu vise i oducuje se na snimanje svog prvog porno uratka. Kako smo shvatili da od sapunica nema kruha, da Eden nikada nece prohodati, a Freddy nikada nece umrijeti, bacili smo se na snimanje realnijih filmova, filmova koji okrijepljuju vasu dusu i tijelo, a prikazuju iskrene ljudske vrijednosti, zudnju, pohotu i razvrat : )

  • Mili Sefic @ Club Auslage - Vienna

   Mili Sefic @ Club Auslage - Vienna

   30.01.2010 - , EU

   Mili Sefic @ Nachtigall - Club Auslage - Vienna http://www.technoboard.at/index.php?showtopic=51771

  • D E F U N C T

   D E F U N C T

   29.01.2010 - Sarajevo ,

   Entomološki Dubstep, DrumNBass freakshow! Aldin http://www.kontra.ba Billain http://www.myspace.com/billain Slo http://www.myspace.com/mpjslo Bruda http://www.myspace.com/djarmah

  • AndyB*DayParty

   AndyB*DayParty

   29.01.2010 Coco Loco - MOSTAR , Bosna i Hercegovina

   Klub Coco Loco ovaj vikend vam priprema josh jednu nezaboravnu noc, točnije ovaj petak 29.siječanj najavljen je rođendanski party mostarskog DJ-a i producenta Andy-a. Uz dobar sound i ugodnu atmosferu nećete pogriješiti ako dođete

  • Amir Groove @ Prins Bernhard, Malmo Sweden

   29.01.2010 - , EU

   Deep Tech House [IMG]http://i238.photobucket.com/albums/ff124/djstarmo/PrinsBernhardMalm.jpg[/IMG]

  • FF DUB with Queen of the Djashttown

   FF DUB with Queen of the Djashttown

   23.01.2010 - Sarajevo ,

   Concrete Jungle kolektiv iz Sarajeva, zaslužan za sada već tradicionalni klupski program Concrete Jungle koji mjesečno donosi svježu dozu drum’n'bass, jungle, breakbeat i srodnih zvukova, spremio je poslasticu koja će najvjerovatnije iznenaditi i obradovati mnoge ljubitelje dubstep-a, naime za početak nove godine organizirana je prva dub/dubstep zabava u serijalu koji će, nadamo se, stvoriti kontinuitet i postati tradicionalan. Radi se o klupskom programu pod nazivom FastForward Dub / FF DUB, a kao što je već rečeno radi se o partyu na kojem će posjetioci moći uživati u dubstep / dub zvukovima u uvijek ugodnoj atmosferi Balkan Cafea. Prvi FF DUB održat će se 23. januara tekuće godine, s početkom u 22:30h, u Balkan Cafe-u, gdje u goste dolaze prva dama beogradske dubstep scene – Queen of the Djashttown i DJ AL Lindrum iz Barselone. Prvi FF DUB obećava odličnu atmosferu, odlične DJ-eve i priliku da se sarajevska publika pobliže upozna sa dubstepom, elektronskim žanrom koji u zadnje vrijeme dobija sve više na popularnosti na globalnom nivou.

  • burn party 1.1.2010. with ahmaad, balkan rokerz and gogo ba

   burn party 1.1.2010. with ahmaad, balkan rokerz and gogo ba

   01.01.2010 - , Bosna i Hercegovina

   Burn party @ Balkan cafe Najbolji način za početi novu godinu je sa zabavom, a za to Vam se pruža idealna prilika 1.1.2010. u Balkan Cafe-u, gdje će za atmosferu pored energetskog pića burn, biti zaduženi: Dj Ahmaad Balkan rokerz Gogo ba Party počinje u 22 sata, a ulaz je 3 KM uz koji dobijete burn! ------------------------------------------------------------------------ 1.1.2010. od 22:00 Balkan cafe ------------------------------------------------------------------------ Balkan rokerz on brakes! Osijeti energiju noći!

  • NY PARTY

   NY PARTY

   31.12.2009 - , Bosna i Hercegovina

   MAIN ROOM: KEE BOO and special dj guests BLUETOOTH ROOM: GARIBALDI, Ady ko, sta, koga, cega, kome, cemu... skooja@gmail.com

  « Prva « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Posljednja »
Učitavam...