Novosti

Timo Maas u ponedjeljak Sarajevu!Timo Maas u ponedjeljak Sarajevu!

Objavljeno: 22.07.2011 u 14:23
Autor: RedHead

Legendarni njemački DJ i producent Timo Maas nastupiće u ponedjeljak, 26. jula 2011. u sarajevskom Domu mladih.

Za zagrijavanje će se pobrinuti DJ Rochus i DJ Steve Paris, a lokalna podrška gostima biće DJ Focho i DJ Wedran.

Ulaznica košta 20 KM u pretprodaji, a na dan žurke 25 KM. Ulaznice možete kupiti u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Zenici, Mostaru i u Bijeljini, a više informacija potražite na OVOM LINKU.

Timo Maas je njemački umjetnik, DJ i producent, jedno od najvećih imena na svjetskim DJ listama. Radio je remikse poznatim muzičarima kao što su Fat Boy Slim, Kelis, Madonna. Prošle godine nastupao je na rođendanskoj zabavi slavne Madonne.

"It’s the first day of the rest of your life" (Prvi je dan ostatka tvog života) pjeva Brian Molko na prvom singlu skinutom s Timovog drugog albuma "Pictures". Ova rečenica zvuči kao životni moto ovog 36-godišnjeg DJ-a i producenta koji nogama čvrsto stoji u sadašnjosti, ali svojim idejama gleda u budućnost.

Iza njega je 25 godina uspješne DJ karijere i preko hiljadu nastupa širom svijeta tokom kojih je pretvarao energiju u ekstazu miksajući razne kombinacije plesne muzike koje u cjelini stvaraju jedan specifičan soundtrack savršenog partija.

Bez obzira na to, Timo Maas prije će se smatrati radnikom i stvarateljem, čovjekom koji sam sebe nanovo otkriva nego nekim ko cijeli život živi od stare slave. Što je najbolje od svega, on se ne smatra DJ-em koji dolazi na žurku samo da bi vrtio gotove, tuđe ploče već se trudi od tih ploča stvoriti sasvim novi zvuk, specifičan samo za njega i u tome je neumoran, pa nije rijedak slučaj da njegovi setovi traju i više od pet sati – ponekad čak i cijelu noć.

Ne propustite! Ukoliko se dvoumite, evo i ličnog video poziva ovog legendarnog muzičara svim partijanerima u BiH...


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

Učitavam...