Novosti

Eclectic Method/Narcis Jr. Feat Chuck D – Outta Sight Eclectic Method/Narcis Jr. Feat Chuck D – Outta Sight

Objavljeno: 15.03.2011 u 15:28
Autor: x_skater

Nakon duze pauze ekipa Eclectic Method i Narcis Jr. uradili su traku sa legendarnim hip hop izvodjacem iz Public Enemy-a, Chuck D.

Do saradnje je doslo tako sto je Chuck pogledao neke od materijala pomenutih umjetnika i odlucio je uci u projekat sa njima. Rezultat toga je traka pod imenom Outta Sight, za koju je Chuck D. napisao tekst, a muziku su uradili momci iz Eclectic Method, dok je rmx uradio mostarski dj-a i producent Narcis Jr. Ploca ce se naci u prodaji 15.3.2011. godine na stranicama poput Beatport, Itunes te je za istu stvar uradjen spot koji ce se emitovati premijerno u USA, te u BIH.
Uskoro mozemo ocekivati vise projekata od pomenutih artista sa svijetski poznatim umjetnicima, te video bootleg rmx-e. Takodjer, Narcis Jr. Je u fazi zavrsavanja rmx-a za britanski bend Dub Pistols & Dog town Clash. Originalna traka je uradjena od strane britanskog producenta Barry Ashwortha, koji se pojavljuje u filmu Its all gone pete tong, a naziv trake je West Londons Burning, Barry Ashworth je izmedju ostalog radio muziku za film Blade2, uradio je oficijalni rmx za Lilly Allen, te je producent albuma njegove grupe Dub Pistols i albuma pod imenom Rum & Coke koji je za kratko vrijeme osvojio britanske top liste.


1 2 3 4 5

 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • Mathew Jonson i John Acquaviva u Beogradu 07.06.2010 u 10:55

   Mathew Jonson i John Acquaviva u Beogradu

   Heineken StarMuse nastavlja da ljubiteljima elektronskog zvuka u Beogradu pruža dobar provod, i tim povodom predstavlja Special 2 – na kome će nastupiti Mathew Jonson i John Acquaviva, legende elektronske muzičke scene.

  • DJ Narcis Jr u dubrovačkom “Lazaretiju” 24.02.2010 u 01:57

   DJ Narcis Jr u dubrovačkom “Lazaretiju”

   U subotu 27. februara u klubu Lazareti u Dubrovniku nastupa mostarski DJ i producent Narcis Jr. aka Mashala.

  • Izvucimo bebe iz predvorja pakla - humanitarni party u Mostaru 29.1.2010 godine u clubu Oxygen 22.01.2010 u 15:40

   Izvucimo bebe iz predvorja pakla - humanitarni party u Mostaru 29.1.2010 godine u clubu Oxygen

   Party nosi slogan Izvucimo bebe iz predvorja pakla! Naime, radi se o familiji koja zivi u sobi gdje je nekada bio zatvor. Malene dvije curice spavaju medju bubasvabama i sanjaju solju toplog mlijeka!

  • Clubvibes promo by Asp THE GreAt 17.08.2009 u 16:00

   Clubvibes promo by Asp THE GreAt

   Oni koji su odavno sa nama sjetit će se neuspješnog projekta Cijela Bosna jedna Avlija. Za promociju CV-a moćni ASP je uradio video i iskoristio himnu nikad održanog festivala Video: Asp THE GreAt Music: Cycle Six (Narcis Jr RMX) - Cijela Bosna Jedna Avlija

Učitavam...