Novosti

Beach Party - Carlos MendesBeach Party -  Carlos Mendes

Objavljeno: 11.06.2014 u 10:10
Autor: otherworld

Club "Babaloo i Agencija Publika vam predstavljaju Tomcraft i Deborah De Luca

 Club "Babaloo" zajedno u organizaciji sa Agencijom Publika sa ponosom predstavlja gostovanje jednog od najpoznatijih izvođača u svijetu elekronske muzike, legendarnog TOMCRAFT-a (Ger) . Legendarnom njemcu je ovo drugo gostovanje u Livnu a nakon prošogodišnjeg rasprodanog eventa ove godine su očekivanja velika. Tomcraft dolazi sa najnovijim setovima a i uskoro priprema video najavu eventa za grad koji mu je prošle godine osvojio srce.

Dva tjedna nakon gostovanja velikog Tom-a u goste nam dolazi iz talijanskog grada Napolija prelijepa Deborah De Luca, broj jedan talijanska DJ-ica i DJ-ica koja je od renomiranog časopisa DJ Mag proglašena za jednu od najutjecajnijh DJ-ica u svijetu elektrosnke muzike i svrstao je u sam Europski vrh. Iako zrači svojom ljepotom njeno umjeće za DJ deskom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Koncept party-a je sljedeći :

Warm up party ce se odrđati u caffe Moulin Rouge gdje ce atmosferu odrzavati lokalni DJ-evi Matej Kovačević te Jack Denijels, a gosti večeri su renomirani sarajevski DJ-evi LIK JAY i KOPIPEST koji ce svirati back 2 back. Warm up party traje do 01:00 gdje gosti iz sarajeva prenose atmosferu u Babaloo klub. Legendarni Tomcraft pocinje svoj set u 01:30 a party ce trajati do ranih jutarnjih sati.

Identican koncept ce biti i za gostovanje talijanske dive Deborah De Luca

 

Sve detalje u vezi rezervacija i ulaznica možete dobiti preko oficijelnog facebook profila i na broj :

Babaloo klub : https://www.facebook.com/babaloo.livno?fref=ts


1 2 3 4 5

Učitavam...